Sexundervisning!

For noen dager siden opplevde jeg og Tor noe artig. Jeg, Ezekiel, ezekiels kompis, Tor, Juma og en kompis av Juma var på resturant i Tanga city. Da det plutselig kom to mannfolk og begynte å snakke med Ezekiel. Jeg skjønte ikke så mye av det som ble sagt, siden jeg ikke er så flink i swahili enda. Så plutselig tok han frem kondomer og dildo.

Jeg og Tor begynte å flire, men alle andre var særiøse og fulgte nøye med hva som ble sagt. Sexundervisning fikk jeg på ungdomsskolen. Har satt kondom på dildo før, så sto fint over oppfordringen til å gjøre det denne gangen. Men Juma fikk øvd seg. Jeg tror ikke de har hatt sexundervisning på skolen her.

Alle vi fikk kondomer av mannen. Litt merkelig at en ukjent mann setter seg på samme bord som oss på resturanten og begynner å undervise oss i det temaet.

Ezekiel

Ezekiel følger med

Kompisen til Ezekiel

Juma kan.. :p

2 kommentarer

Astrid

02.10.2012 kl.20:50

Han så vell at du satt der - hvit jente - med x antall gutter rundt bordet :) Det er alltid bra med repetisjon,

Pia

02.10.2012 kl.21:10

Fjeset hans ser veldig seriøst og fullstendig fokusert ut, sannsynligvis en frivillig som jobber for en organisasjon som vil spre opplysning. Smart å gjøre det på en restaurant - men samtidig er det nå jammen eksotiske opplevelser du kommer ut for der borte! Sååå artig at du tar bilder og deler disse opplevelsene med oss. Dette er noe av det sprekeste jeg har lest via FB på lenge!

Skriv en ny kommentar

Linn-Marita

Linn-Marita

22, Karasjok

Hei! Jeg heter Linn og skal til Tanzania i 5 mnd. Der skal jeg jobbe som frivillig

Kategorier

Arkiv

hits