Hærlig helg!

Endelig tok Janne og John turen til Tanga. De var her fra torsdag til søndag og bodde på Mkonge hotel. En veldig fin og dyr hotell i Tanga. Vi brukte selvfølgelig helgen på bading og soling. I Lushoto har de ikke sjø, så vi badet masse!

Fredagen spiste jeg og Janne hele dagen. Vi spiste så mye at hun spydde til slutt :D hun sa at hun aldri hadde vært så mett som da.

Vi er på muzungu beach (yatch club, de lokale har ikke lov å komme hit. Det er kun for medlemmer og hvite folk). Her var det masse norske, som vi ble kjent med. De var på studie reise her. Mens vi ligger på flytebrygge 40 meter fra stranda får vi øye på en svær hvit magnet. Den er hvertfall 1 meter i diameter og 1 meter lang. Jeg hadde ikke mye lyst å svømme tilbake til stranda etter å sett den. Lurer på om det er mange sånne her og om de er giftige?

Når det nærmet seg kveld lørdagen så dro jeg for å møte Pili (min venninne fra jobben). Hun hadde veldig lyst at jeg sku møte familien hennes og se hvor hun bodde. Hun bor sammen med sin mor og mange søsken. Hun er 22 år og skal gifte seg i desember, og til bryllupet er jeg invitert på. ;) først når de er mann og kone kan de bo sammen. Pili hadde air condition i stua, hærlig! Endelig litt kulde! Der kunne jeg blitt frem til februar...

Pili serverte meg cola og spurte meg om jeg ville bli med henne å velge ut brudekjole en helg og hun spurte om vi skulle til Pangani en tur neste helg. Såå pangani på meg neste helg! :D etter en halvtimes tid besøk hos Pili kom broren hennes å hentet oss og kjørte oss til Tanga beach resort. Nydelig hotell! Jeg og Pili spurte om vi fikk se rommene de hadde. Må si at suiten var noe for seg selv. Her vil jeg være bryllupsnatta mi!! Jeg fikk også møtt kjæresten hennes. Ble ikke å ta no bilde av han siden han kom like før vi sku dra.

Søndagen car det å stå opp tidlig å ta Piki piki (motorsykkel) til sentrum. Dagen var endelig kommet som jeg lenge har drømt om. Å dra på en øde øy! Jeg, Tor, Janne og John betalte 869 kr tilsammen for at de sku ta oss med til en sand øy like utenfor Tanga. Var litt skeptisk til været, det regnet da jeg kjørte til sentrum. Heldigvis snudde det seg. Det var sol resten av dagen da vi satte oss på båten. Hun vi betalte reisa til var norsk, hun joinet oss.

Det tok 45 minutt med båt og vi var på øya fra 0915-1230. Det var utrolig fint der. Hvit sand, tyrkis farget vann, litt vind og SOL! Hun norske reiselederen hadde tatt med snorkleutstyr, så vi fikk prøvd det også. Jeg var så smart at jeg ikke smurte meg med solkrem før det var gått to timer. Dette fikk jeg angre på senere.... For å si det sånn, fikk ikke sove den natta. Men som tantene sier; etter det røde kommer det brune..

Beef burgeren til John

På Mkonge med Janne

Mkonge

Lunsj på yatch club

Med Pili på Tanga Beach Resort.

Tanga beach resort

Meg og Pili <3

Har på meg kjolen jeg fikk sydd til meg for 80 kroner :)

Tanga beach resort

Tor og reiselederen vår

Janne og meg <3

Tor

Ankommer øya

Vi fire <3

Snorkling på G

Tor

Snegle?

John og Tor ser på ka som er rundt øya vi er på.

Kråkebolle?

John og Tor pirker på kråkebolla

Solbrent??

Tor vs krabbe

Noen fiskere kjørte forbi oss

Øya begynte å bli mindre

Meg og John :D

Hærlig!!

Nok sol, snorkling og bading for denne gang! :)

En stk sliten og ganske solbrent Linn på vei hjem :)

Litt solbrent ja!!!

Skille?? :D

Etter det røde kommer det brune;) glad for det!!

Én kommentar

www.EliseRener.blogg.no

16.10.2012 kl.16:22

Kjempe fin blogg, stå på videre!

Hadde blitt utrolig glad for en kommentar tilbake ♥

Skriv en ny kommentar

Linn-Marita

Linn-Marita

22, Karasjok

Hei! Jeg heter Linn og skal til Tanzania i 5 mnd. Der skal jeg jobbe som frivillig

Kategorier

Arkiv

hits