Karibu Tanzania!

Som jeg har ventet, gledet og telt dager? Endelig har min hvite Familie kommet til Tanzania! Jeg bestemte i siste liten at vi kunne være 2 dager i Dar Es Salaam så de fikk sett og opplevd Coco Beach, Gal trafikk, overbefolket by og den fantastiske øya Kigamboni.

Jeg reiste til Dar Es Salaam tidlig lørdags morgen med Raha Leo buss. Hadde hørt det skulle være en bra buss med Air-condition og toalett.. Kan si det sånn at jeg var glad for at det var toalett på bussen, men det var ingen air condition og buss sjaføren kjørte som en galing. Har faktisk aldri vært så redd på en buss tur. Virket som han lekte ræser bil sjafør.

Etter 6 timer med ræser bussen, ankom jeg endelig den overbefolkede byen Dar Es Salaam. Der ble jeg møtt av Ezekiel som er en tidligere spor deltaker. Han har vært så snill og booke hotell til meg og min familie og han var den som skulle være med oss de kommende dagene for å vise oss rundt omkring i Dar. Jeg og Ezekiel dro ut på lørdagen for å teste utelivet, noe som var veldig artig.

Søndagen da fant Ezekiel meg ganske sammen krøppet i sengen.. GOMÆÆ!!! Så hele søndagen gikk til å sove, og vente.. kl 03.30 natt til mandag skulle familien ankomme Tanzania. Så jeg og Ezekiel fikk en crazy ide om å hente familien med Pick-up. Jeg flirte hele dagen og gledet meg til å se reaksjonen til Carina og mamma. Jeg tenkte at Carina kom til å si «særiøst, kødder du med meg?», og det var akkurat det hun sa.

Kl 05:10 kom en ganske hvit og sliten familie ut av flyplassen. De flirte godt når de så bilen vi hentet dem med. Mamma og Mia ville sitte fremme og jeg og Carina satt bak. Så utrolig godt å se dem igjen. Mamma og Mia fikk suiten på new bondeni hotel mens jeg og carina tok en liten rom. Helt grei standard, men ifølge Carina var det et sjokk for henne å komme dit.

Første dagen dro vi til Coco beach.. Carina og Mia har aldri vært i syden. De syns det var kjempe artig å kjenne på temperaturen i sjøen. Lunket vann! Andre dagen betalte vi en taxi sjafør å kjøre oss til øya kigamboni. Det er en super fin øy med hvite strender, tyrkisk farget vann og palmer. Ifølge meg og Carina er dette Paradis! Vi dro på sunrise beach resort på øya, en plass jeg vil anbefale! Rett ved stranda har de spa tilbud. Så jeg utnyttet meg av det. Fikk massasje i en hel time til 122 kroner. DEILIG!!!

Tredje leide tok vi taxi fra Dar Es Salam til Tanga. Dette betalte vi 1392 kroner for. På veien ble vi stoppet i fartskontroll 2 ganger, og da vi kom hit fikk sjaføren bot enda da vi stoppet for å ta ut penger fra minibanken fordi de hadde parkert feil. Er veldig glad for at det er mye kontroll på veien fra Dar til Tanga, for trafikken her er GAL! Mamma satt å var nærvøs hele tiden, uansett om vi kjørte fint så kjørte andre som tullinger. 

Dar Es Salaam på morran

pick uppen ved flyplassen


En stk trøtting! 


Carina smaker på kokosnøtt på coco beach

 
hvit, bruest, brun. 


Familien <3


coco beach i Dar


Mia Liker temperaturen


en stk mia som danser på stranda


Mia har vært på shopping. Nu er hun klar for pilis bryllup.


Mia og Carina pynter juletræet på hotellet i Dar. 


Da er vi ankommet kigamboni, sunrise beach resort.. Paradis!Carina i Paradis!


Søstrene i Kikoy


Bading


Søstrene 


<3


Paradis!


Muskim våres... Mia kan ikke si muslim, så det er muskim..


Da starta vi til Tanga!


En stk rørt Pili som fikk masse baby klær :D


På yatch club 


Carina og mia som tester temperatur. Litt kaldere i Tanga enn i Dar. 

 
glade folk


Badedrakt skille


Tanga Beach


en stk solbrent linn


Godt med fersk presset melon juice

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Marita

Linn-Marita

22, Karasjok

Hei! Jeg heter Linn og skal til Tanzania i 5 mnd. Der skal jeg jobbe som frivillig

Kategorier

Arkiv

hits