En helt vanlig ettermiddag i Nguvumali

Jeg satt i Dala dalaen på vei fra jobb, da jeg kom til å tenke på prosjektet jeg har i vente når jeg kommer hjem. For det er nemlig slik at når jeg kommer hjem igjen skal jeg og de 7 andre reise rundt omkring i Norge og fortelle om våres reise i Tanzania/Guatemala. Så jeg kom til å tenke på at jeg må ha noen hverdags bilder, bilde som viser hverdags livet her.

Jeg ringte Monica å spurte henne om vi kunne gå rundt omkring i nabolaget å ta bilder. Siden jeg ikke er så flink i Kiswahili så måtte hun spørre de vi tok bilder av om det var greit. Når vi gikk rundt omkring i nabolaget var ungene veldig nysgjerrige på kameraet mitt, og alle ville at jeg skulle ta bilde.

Det er slik at det er litt over 40 millioner folk i Tanzania, og dvs at det er veldig veldig masse folk her. Og det som er her er at de har ikke arbeidsplasser nok. Så mange av folkene her har ikke arbeid, og de som har jobb tjener ikke mye. En som jobber hverdag 8 timer unntatt søndag tjener ca, 350-420 kroner pr mnd.

Så når jeg går rundt omkring i nabolaget er det flere som bare sitter i skyggen og slapper av og snakker sammen med naboen sin eller noen bekjente. Det er veldig avslappet atmosfære her!

 
Monica


Folk som sitter i skyggen og slapper av


Barna som hopper og tar salto


vennegjeng uttfor skolen


Jentene leser uttfor skolen


Spiller fotball


sykkel reperator


Jeg skulle ta bilde av to gamle damer som slappet av ved huse sitt, plutselig var alle ungene der og ville bli tatt bilde av.


Barna satt uttfor huset aa lekte


barna har lagd leke. tau med plast pose.


Monica vil jeg skal hilse paa hennes tante


Tanta til MonicaHos tanta til monica var det en liten jente paa 3 dager :D


Matlaging


Baby Eliza


frk vil ikke se i kamera 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Marita

Linn-Marita

22, Karasjok

Hei! Jeg heter Linn og skal til Tanzania i 5 mnd. Der skal jeg jobbe som frivillig

Kategorier

Arkiv

hits